Overstappen boekhouder

 

Jouw boekhouder moet je honderd procent kunnen vertrouwen. Een aftrekpost vergeten is een no-go, laat staan dat hij een totale puinhoop van jouw boekhouding maakt. Je kunt overstappen op basis van een gevoel. Of als de fiscus aan de bel trekt. Dan is het sowieso tijd om actie te ondernemen. RFB-Administratiekantoor neemt jouw stukken snel over en helpt je om puin te ruimen.

Eerst kennismaken

Overstappen van, wisselen  van ander boekhouder, andere nieuwe boekhouder of  administratie- boekhoudkantoor,  lijkt een heel gedoe, maar RFB-Administratiekantoor maakt het jou gemakkelijk. Om zeker te zijn dat er een klik is, plannen wij allereerst een kennismakingsgesprek. Je wilt immers weten wie er aan de andere kant van de lijn zit. Wij inventariseren waar het mis ging en wat de wensen en verwachtingen zijn. Als wij met elkaar verder gaan, benaderen wij jouw huidige boekhouder om de administratie aan ons over te dragen.

Wij gebruiken overdracht- en checklist formulieren voor een soepele overgang!

 

Alles opnieuw doen bij overstappen van boekhouder

Helaas, het is niet anders. Om zeker te zijn dat we niets over het hoofd zien, moeten we jouw gehele boekhouding opnieuw doen. Met terugwerkende kracht gaan wij in gesprek met partijen waar problemen ontstaan en proberen we waar nodig betalingsregelingen te treffen. Als er nog te betalen facturen liggen bij het huidige administratiekantoor, boekhoudkantoor maken wij daarover ook afspraken.

 PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK BELl 0652711612